28 Ноември, 2021

КОНТАКТИ

Social

  

ТЪРСИ

GDELS-Mowag представи своята програма за индустриално сътрудничество

GDELS-Mowag представи своята програма за индустриално сътрудничество

Компанията е готова да си сътрудничи с редица български дружества, давайки възможност за износ и откриване на работни места за местната индустрия

За поредна година General Dynamics European Land Systems (GDELS) участва на изложението ХЕМУС 2020, което по традиция се проведе в Пловдив от 30 септември до 3 октомври 2020 г.

На изложението GDELS представи най-новата бойна бронирана машина PIRANHA 5, специално произведена и съобразена с изискванията на българските въоръжени сили и стандартите на НАТО.

В началото на този месец Министерство на отбраната отвори офертите по проекта за придобиване на бронирани бойни машини за българските сухопътни войски.

При оценяването на предложенията, въпросът за индустриалното сътрудничество, което ще се отрази пряко на бизнеса и заетостта, играе основна роля.

Част от предложението на GDELS за батальонните бойни групи (ББГ) на Българската армия е програма за индустриално сътрудничество, трансфер на технологии и обучение на професионалисти, които не само ще асемблират, но и ще произвеждат компоненти за веригата за доставки на GDELS.

GDELS разполага с богат опит в дългосрочното партньорство с образователни и научни институции и местната индустрия. Компанията има готовност да включи български компании във веригата от глобални доставчици на General Dynamics, с което те получават възможност да излязат на световните пазари и да реализират своята продукция и в други подразделения на General Dynamics по света.

Важността на това сътрудничество и бъдещите възможности, които то ще предостави, ще позволят на българската отбранителна индустрия да усвои технологии по производство на съвременно военно оборудване и да стане част от глобалната мрежа за доставки на General Dynamics. Още...

 

logo green

Практики на НАП